2018. május 21., hétfő

The sick book tag

1.) Diabétesz; egy könyv, ami nagyon édes, talán már túlságosan is az.


Forráskép megtekintéseAmikor esik. Fúú, én azt hittem, belefulladok a cukormázba :D

2.) Bárányhimlő; egy könyv, amit egyszer elolvastál, de soha többé nem teszed.Forráskép megtekintéseSzárnyak. Egyszer elment, de semmi több. Valahogy nem adott semmi pluszt, csak egy újabb tinisztorit, és ezt nagyon sajnáltam, mert láttam, hogy van több része is, és imádom a tündéres dolgokat, de ezt nem szerettem túlságosan.
3.) Influenza; egy könyv, ami fertőzésként terjed.

Forráskép megtekintéseMegtört herceg. Nekem az első rész után hatalmas csalódás volt, nem is értem, mi ez az elképesztő hype körülötte.

4.) PMS; egy könyv, amit rendes időközönként (havonta/évente) újraolvasol.

Forráskép megtekintéseHát ez egyértelműen az Időfutár sorozat. Minden nyáron már 12 éves korom óta nekem el kell olvasnom és meg kell hallgatnom, mert egyszerűen annyira jó még mindig.

5.) Álmatlanság; egy könyv, ami ébren tartott egész éjjel.

Forráskép megtekintése Mara Dyer 2. Köhömm, hát igen. Egyszerűen nem tudtam letenni.

 

6.) Amnézia; egy könyv, ami felejthető volt.

Forráskép megtekintése Eve & Adam. Elég vallásos vagyok, ami azt illeti, ezért is örültem annyira ennek a könyvnek. Sajnos kevésbé volt maradandó élmény, mint vártam, de nem volt olyan rossz...


 

7.) Asztma, egy könyv, amitől elállt a lélegzeted.

Forráskép megtekintéseViharok birodalma. Bizony. Manon... és Aelin... és Dorian... és mindenki... awhhhhh nem bírtam magammal, annyira szerettem. Ez a könyv egy csoda!

 

8.) Alultápláltság; egy könyv, ami nem mozgatta meg a fantáziád.

Forráskép megtekintéseA kőszívű ember fiai. Egyedül az alváskészségem javult, amíg a könyvet olvastam, de sem okosabb, sem lelkesebb nem lettem tőle.

 

9.) Tengeri betegség; egy könyv, ami által egy másik időbe és térbe látogathattál el. 

 Forráskép megtekintéseApa, randizhatok egy lovaggal? A könyv a mai világban és egy alternatív univerzumban játszódik, ahol lovagok élnek, szóval az időutazás és a térutazás is pipa ebben a könyvben :)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése