2018. május 21., hétfő

Hogyan olvasom book tag

 

Hogy találsz új olvasnivalókra?


Igyekszem aktív lenni a közösségi portálokon, Molyolok rendszeresen, aztán reménykedem, hogy vannak még itt könyvmolyok, akiket érdekelhet a blogom. :) Nem is magam miatt, de a könyvekért. Eleve azért kezdtem el, hogy a kedvenceimet népszerűsítsem.


Hogyan szeretted meg az olvasást?

2016 nyarán elolvastam az Apa, randizhatok egy lovaggal? című könyvet, és annyira megragadott, hogy még többet akartam. És hála az irodalomnak, meg is kaptam. De a könyvek utáni szomjam olthatatlan, csak csillapítani tudom :3
 

Hogyan változott meg az ízlésed a könyvet iránt, ahogy egyre idősebb lettél?

 
Gyerekként a meséket szerettem (pl.: Sohaország tündérei, Brumi kalandjai), aztán alsós és felsős koromban főleg köztelezőket, II. világháborús témájú könyveket (!!!) és Harry Pottert olvastam. Gimis koromban jött az áttörés, és átnyargaltam a YA/NA irodalom felé. Remélem, sosem fogom dedósnak találni ezeket a könyveket.
 

Milyen gyakran vásárolsz könyveket?

 
Nem vagyok túl jól eleresztve, ezért javarészt csak különleges alkalmakkor (pl.: karácsony, könyvhét, szülinap, könyvfeszt, névnap, bizonyítvány). Olyankor olyan 5 ezer és 15 ezer Forint között költök, általában sosem lépem túl a keretet.

 

Hogyan lettél Bookblogger?

 
Én eredetileg Booktuber akartam lenni, van is rengeteg tervem videós ötletnek, csak a kamera drága volt (ami jó minőségű), és arra jutottam, hogy a blog ingyen van :D
 

Hogyan reagálsz, ha nem tetszett egy regény befejezése?

 
Földhöz vágom. Ha könyvtári, csak szidom az anyját :D

 

Milyen gyakran leszel annyira kíváncsi, hogy előrelapozol a könyvekben, hogy megtudd mi fog történni? 

 
Minden könyv esetében elolvasom előre a végét. Ez olyan dolog, hogy egyszerűen nem tudom kibírni nélküle. Tudom, hogy spoiler, de nekem szükségem van valamire, ami megnyugtat, hogy nem lesz semmi baj, és életben marad a kedvencem, és nyugodtan belezúghatok.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése